Stora trender just nu

Det rullar in trender inför vintern och hösten har också visat vad vi prioriterar och gillar bäst just nu. Om du vill vara redo för vintermys och festligheter, ska du införskaffa de här sakerna:

Sköna underkläder

Nu skippar vi underkläderna som är snygga och sexiga, men otroligt obekväma att bära. Strunta i string och stickande helspets. Istället ska dina trosor ligga mjukt mot kroppen, vara i stretchigt material och gärna med broderier eller en liten spetskant vid benen. De snyggaste trosorna är de som sitter bäst! Sköna trosor känner du knappt av och följer dina rörelser utan att de korvar sig i benen eller glider ned för höften.

Storblommigt

Det romantiskt storblommiga mönstret är tillbaka. En kappa med romantiska rosor eller en tröja med gardenias får vintern att kännas lite gladare, vi kan drömma oss bort till nästa vår när det börjar blomma än en gång.

Sammet

Mjukt, varmt, djupa färger och lätt att matcha med resten av din garderob. En mysdress av sammet för adventsmys i soffan eller en sammetkavaj till mötet, tyget passar i alla sammanhang och tyngden är välkommen under vintermånaderna. Sammet har vi redan sett mycket av under 2018:s inredningstrender, nu kommer tyget även in i modevärlden.

Oversize

Alla plagg som går att köpa i oversizestorlek är ett plagg som går hem i vinter. Större plagg är också lättare att ha ytterst när du vill klä dig i flera lager. Stickade tröjor är nog det vanligaste plagget som finns i oversizestorlek, men du kan även hitta byxor och jackor som följer stilen.