Få liv i din gamla trädgård till sommaren

När vintern så småningom släpper sitt tag om våra trädgårdar är det dags att piffa till där ute igen. Du kan klippa ner torkade växter och överteckningarna som skulle skydda mot frosten kan du röja bort. Lökarna börjar också så sakta titta upp ur jorden. När våren kommer är vi många som tycker att det är roligt att förnya i trädgården.

Hitta allt på ett ställe

Att förnya i trädgården behöver inte vara en stor eller komplicerad affär. Det kan handla om att skaffa nya trädgårdsmöbler, dekorationer eller ett par nya handskar till trädgårdsarbetet. På CDON kan du hitta allt det här och mycket mer.

När du ska rusta upp trädgården kräver en del saker mer planering än andra, men ofta gör små saker stor skillnad. Till exempel kan en fin dekoration till trädgården skapa en ny, vacker oas. Ny belysning i din trädgård kan även ge en helt annan känsla när du är utomhus.

Du kanske planerar att sätta in en pool i trädgården lagom till sommaren kommer. Då kan det vara en god idé att beställa i god tid. Något annat som ger liv till din trädgård är en grill till uteplatsen där ni kan samlas för härliga kvällar i sommarvärmen.