Vintern är snart här – gör reklam på mössor

Oavsett om du är en förening eller företag är det viktigt att synas. Trots att du kanske satsar en del på marknadsföring via sociala medier är det oerhört viktigt med fysisk marknadsföring. Dessutom närmar sig vintern med stormsteg.

Därför kan reklam på mössor vara ett kreativt sätt att synas på ett helt nytt vis. Förutom att det skapar en känsla av stolthet kan reklam på mössor vara angeläget för att kommunicera din visuella identitet. Det brukar liknas vid varumärkets personlighet.

Tryck upp din logga och var förberedd inför vintern

Om du vill vara ute i god tid ska du inte tveka på att hitta olika sätt att exponera din logga. Oavsett om det blir ett sätt att sticka ut eller en strategi för att få företagskollegor eller föreningsmedlemmar att uppleva en nystart kan du börja redan idag.

Dessutom behöver du inte nöja dig med mössor. Du kan trycka din logga på allt från väskor, mässmontrar till affischer och även andra klädesplagg. Trots att det finns oerhört många olika sätt att synas på är din logga en självklar del av organisationens visuella identitet.

Därför borde din logga synas så mycket som möjligt. Ta en titt här och hitta ett lämpligt sätt att trycka upp din logga på både mössor och annat redan idag!