Tillbehör för dig som använder Iphone

Det finns många olika tillbehör för din Iphone och du får en del av dem när du köper till telefon. Idag så får du till exempel inte längre en adapter till laddaren. Denna kommer du behöva köpa till i efterhand. Du hittar adaptrar i elektronikbutiker. Gör ett onlineköp för att få den adapter som passar till din Iphone. Nya modeller av Iphone har USB-C kontakt och det passar inte i gamla adaptrar och därför behövs det en speciell USB-C adapter.

Andra tillbehör till din Iphone

De allra nyaste modellerna av Iphones har bytt till trådlösa hörlurar istället för hörlurar med sladd. De har därför tagit bort uttaget till hörlurarna. Det finns en speciell adapter som du kan köpa och sätt i laddningsuttaget i ena änden och dina hörlurar med sladd i den andra änden. Iphone 12 och 13 har till exempel stöd för laddplatta, där du kan lägga mobilen på en platta så laddas den. Du behöver inte ha en lightning laddare längre. Denna platta kopplas däremot in i väggen med en sladd som kommer med plattan. Skal som skyddar din mobil finns också att köpa. Här finns det många modeller och färger att välja på. Kanske vill du ha ett vattentätt skal eller ett batteriskal som laddar mobilen när du använder det.

Airpods

AirPods är trådlösa hörlurar från Apple, som är utformade för att användas med iPhone, iPad och iPod touch. De är kända för sin komfort, portabilitet och hög ljudkvalitet. AirPods har också många smarta funktioner som gör det enkelt att styra musik, samtal och aktivera Siri med hjälp av knappar på hörlurarna.

En av de största fördelarna med AirPods är deras komfort. De är utformade för att passa snugt i örat, och deras trådlösa design gör att du inte behöver oroa dig för trasslande kablar. AirPods är också lätta att bära med dig på resande fot, och deras fodral fungerar också som en laddare så att du alltid kan ha fulladdade AirPods när du behöver dem.

AirPods har också hög ljudkvalitet, de har en inbyggd mikrofon och högtalare som ger kristallklart ljud och bra bas. De har också aktiv brusreducering som hjälper till att blockera ut omgivande ljud och ger en mer immersiv lyssnaropplevelse.

AirPods har också många smarta funktioner, som att du kan aktivera Siri med hjälp av knappar på hörlurarna, styra musik och samtal med hjälp av knappar på hörlurarna och lätt ansluta och koppla från enheter med hjälp av automatisk parning.