Hitta din träningsform

Många av oss har redan kommit igång med vår träning så denna artikel är för dig som kanske inte hittat din träningsform än. Eller för dig som vill få lite variation i din träning och testa på något annat. Det är en stor fördel att få en varierad träning och att hitta något som passar för den kropp man har.

Vad passar dig bäst?

Frågan om vad som passar dig bäst kanske du bäst kan svara på själv. Du vet vad du gillar och vad som kan tänkas vara din träningsform. Vi ger dig de tips du kan behöva för att komma igång med din träning.

Hemmagym

Du kanske inte gillar att gå på publika gym men vill ändå träna som på ett gym. Bygg dig själv ett gym där hemma. Ta en titt hos Gymkompaniet för att börja planera vilken träningsutrustning du vill börja med. Du behöver inte köpa allt på en gång utan börja med en träningsmaskin och senare komplettera med annat. Efter ett tag så börjar du ha det du behöver för att kunna träna regelbundet hemma.

Löpning

Något som inte är så i behov av utrustning är löpning. Ett par riktigt bra löparskor så kan du ge dig ut i löpspåret. Alltid tillgängligt och du kan faktiskt springa året om. Det gäller att ha ordentliga skor och bra träningskläder. Du bestämmer dina rundor och hur länge som du ska springa. Det kan vara en fördel att skaffa någon sån där app som håller koll på löprundorna åt en. Det är bekvämt att kunna kolla in hur man sprungit den senaste veckan eller månaden.