Ge dina kunder en bättre shoppingupplevelse

E-handel är ett växande fenomen som kan underlätta och skapa en trevlig shoppingupplevelse. Idag kan du ta del av nya och attraktiva sätt att shoppa på. Liveshopping är ett innovativt alternativ som kan göra köpupplevelsen ännu bättre.

Ett nytt shoppingkoncept

Liveshopping är ett nytt koncept som ska ge kunderna ett större inflytande och därmed en bättre upplevelse. Genom att delta och ställa frågor i en livesändning kan du få reda på allt om specifika produkter. Du kan få inspiration och tips av kända personligheter och influensers vilket kan göra shoppingen till en rolig och minnesvärd aktivitet.

Beroende på vilken kategori du är intresserad av kan du välja att se sändningar inom skönhet, mode eller heminredning. Du kan ta del av värdefull information som kan göra det enklare att bestämma sig för vissa produkter. Det kan dessutom bidra till att du blir nöjdare med dina köp.

Ny digital plattform

Ta del av ett nytt shoppingalternativ som kan få dig att åstadkomma lyckade köp samtidigt som du kan ha kul och få bra underhållning av Sveriges mest kända personer.

Med hjälp av en ny digital plattform kan du enkelt hitta både kategorier och produkter som du är intresserad av.