Trender inom hårförlängning

Oavsett vilken frisyr du har, passar en hårförlängning in. Den kan agera utfyllnad, volym eller ett frisyr- och färg-byte. Trenden med hårförlängningar har hållit i sig ett par år och med variations möjligheterna ser trenden inte ut att brytas än på ett tag.

Den vanliga hårförlängningen kan göras på många sätt och att helt enkelt göra ditt hår längre är den vanligaste. Här kan man välja att sätta in ett avsevärt längre hår, bara det går att klippa ihop med den nuvarande frisyren. Du kan också sätta fast en hästsvans som sitter i en klämma, fästa klipps för en tillfällig förlängning, sätta fast med tejp, lim eller microringar till exempel.

Färg i håret är väldigt populärt. Många bleker håret och färgar det i silver toner med pasteller. Är du som jag, lite feg på dessa stora förändringar kan ett löshår passa uppgiften galant. Slingor i olika färger kan sättas in i håret och ge den effekt du söker eller kanske en hel peruk.

Det trendigaste valet för hårförlängning är att helt enkelt följa den frisyrtrend som gäller och nyttja håret till att uppnå den frisyr du vill ha. Hel snaggat, pager i olika längder och bakåtslickat i naturliga pigment ser ut att vara det som kommer att gälla för 2016. Den naturliga ombren, fejkad lob och 80-tals luggar har setts på modellerna inför våren och sommaren.