Smarta klädlösningar

Det finns massor med knep som du kan ta till för att dina kläder ska sitta ännu bättre, bli snyggare eller bara bli unika plagg! Kläder du ser på bilder eller på catwalken har ofta förändrats för att se perfekta ut, men när du besöker butiken och vill köpa samma plagg känns det inte rätt. Det är svårt att härma bilder där man använt vindmaskiner, säkerhetsnålar, stoppning och knappnålar för att plagget ska ligga rätt. Men du kan komma nära dina perfekta plagg på andra sätt.

Inga nip-slips

Det lediga och urringade linnet är perfekt på varma sommardagar men du vill inte blotta brösten så fort det blåser. Det finns något som heter brösttejp, det finns dubbelhäftande varianter som håller bysten på plats och trycker tyget mot bysten. Tyget ligger kvar och täcker bysten men om olyckan är framme kan du vara lugn, allt folk kommer att se är lite tejp.

Har du en förkärlek för väldigt tajta plagg kan du skippa bh:n om du vill, istället kan du köpa en enkel lösning som ger illusionen av att du har kläder under det tajta plaggen. Nipple covers täcker endast bröstvårtorna men låter annars bysten vara fria.

Mer stretch i dina jeans

Har du ett par jeans som du älskar men de klämmer lite väl runt midjan, höfterna eller är svåra att ta på? Då kan du lägga dig badet, med byxorna på! Låt dem bli genomblöta och kliv sedan upp, gå runt och göra lite stretchövningar i en halvtimme. Ta av byxorna och låt dem torka naturligt innan du tar på dem igen och gör samma sak. Därefter har du fått lite mer utrymme i byxorna.

Vill du hellre göra dem längre kan du blöta dem utan att ta på dem först och dra i byxbenen medan du håller emot med en fot mot jeansens midja.