Välkomna våren med en ny jacka

När det här inlägget skrivs har det i vissa delar av landet redan blivit lite varmare. Medan de mer norra delarna får vänta någon månad till. För att du ska välkomna våren på bästa sätt kan det vara en bra idé att införskaffa nya plagg. I denna artikel har vi valt att fokusera på vårjackor.

Stort utbud

Det finns många valmöjligheter när det kommer till vårjackor. Det finns både långa och korta. Dessutom kommer de i olika material och färger. Det finns till exempel långa trenchcoats och kortare jeansjackor. Men det alla har gemensamt är att de är något tunnare än en vinterjacka. Du kan hitta något passande i butiker som säljer kläder. Eftersom att sortimentet är brett är chansen stor att du hittar en jacka som passar dig och din klädstil bra.

Styling

När du har fått hem din nya vårjacka är det dags att du börjar att bära den om temperaturen tillåter det. Det är riktigt snyggt att bära din vårjacka tillsammans med enkla sneakers. När våren är kommen är det många som passar på att bära ljusa skor. Om du har en längre jacka är det fint att bära en klänning under.