Klä upp och fixa sig inför festen

Om det finns planer att ge sig ut i vimlet och gå på någon fest så vill man gärna klä upp och fixa sig inför festen som man valt att gå på. För vissa så går det snabbt och enkelt att välja de plagg som man ska ha på sig för kvällen. För andra så tar det längre tid att välja och fixa till sig.

Börja i tid med håret då det kan ta längst absolut längst tid att få till, vill du få till det där lilla extra i frisyren så kan löshår vara att föredra. När frisyr är på plats så gäller det att skapa ett ansikte för kvällen. Stressa inte utan se till att du har gott om tid för sminkningen då denna är viktig och ska hänga med hela kvällen. Räkna med ett par timmar om du vill göra det ordentligt och få till en look som slår alla med häpnad.

När sminket är på plats så antingen har du valt redan kvällen innan vad du ska ha på dig för något eller så gäller det att hitta kvällens outfit. Har du en bra ordning i din garderob så kan detta hjälpa till vid urvalet. Klä dig så du känner dig både snygg och bekväm. Du kanske har kolla upp lite vad det är för typ av fest och vet vilka som kommer att vara där och utifrån det klätt dig moderiktigt.