Kända bloggare

Vi har några riktigt stora bloggare i Sverige. Om du funderar på att blogga kan du ta inspiration hur dessa personer skriver.

Blondinbella

Har varit aktivt länge och rankas som en av de största bloggarna i Sverige. Hon skrev först och främst om sitt brinnande intresse om mode och smink, och när hon väl blev framgångsrik berättar hon även mycket om sitt liv och sina olika äventyr i världen. Hon driver fem olika bolag, det första började hon med när hon var 16.

Kenza

En annan stor modebloggare som är svensk och har sitt ursprung i Marocko. Hon jobbar som modell, designer, entreprenör och mycket annat. Hon började blogga som 15-åring om allt möjligt i livet och sedan dess har hennes blogg bara växt och växt. Hon har vunnit många priser för sin blogg under senare delen av 2000-talet.

Maria Soxbo

En av de populäraste inredningsbloggarna i Sverige. Hon är utbildad journalist och arbetet som chefredaktör på flera stora tidningar. Hon brinner för inredning och har en förkärlek för modern retro. Bloggen började som en berättelse om hennes nya jobb som chefredaktör men utvecklades genom tiden till att handla om hennes största intresse – inredning och design.